>Over ons

Over ons

Joke van Loon startte in 1988 aan de keukentafel met het geven van typelessen, toen nog machineschrijven genoemd. Het waren moderne elektrische schrijfmachines en daarnaast werden ook steno lessen gegeven. Al gauw werden ook de eerste computerlessen, voornamelijk tekstverwerking WordPerfect (nu Word) en het besturingssysteem Microsoft MS DOS (nu Windows) gegeven.

Lesgeven vind ik leuk en het werken met computers is mijn lust en mijn leven. Daarnaast vind ik het fijn om een eigen bedrijf te hebben. Ik geef les aan kinderen en jongeren die willen leren typen, maar ook aan volwassenen en senioren die met de computer willen leren omgaan. Het gebeurd toch nog wel eens dat een leerling echt nog niets weet van de computer maar hoe mooi is het dan dat na een aantal weken ook zo iemand er aardigheid in krijgt om de computer te beheersen. Ik zeg wel eens de computer hoeft niet je vriend te zijn maar in deze tijd kan je er niet omheen en dus moet je er goed mee leren omgaan.                  

Voor bedrijven, scholen en instellingen maar ook voor particulieren verzorgen wij cursussen op maat. Hiervoor maken wij graag een afspraak of vrijblijvende offerte.

Voor alle cursussen geldt: U kunt altijd vrijblijvende informatie aanvragen!

Informatie aanvragen

Opleidingsinstituut Joke van Loon is een onderwijsinstelling ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is daardoor een geregistreerde nstelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.

Opleidingsinstituut Joke van Loon leidt op voor de officiële, branche-erkende diploma van het Centraal Bureau Typevaardigheid (CBT) voorheen de VSLM.