>>Nieuw Jaar! Nieuwe kansen!

Nieuw Jaar! Nieuwe kansen!

08-01-2018

Nieuw Jaar! Nieuwe kansen!

Start met een computercursus bijvoorbeeld Social Media of Digiveiligheid

Cursus Social Media

We gebruiken social media dagelijks. Meestal voor privé-gebruik. Maar hoe privé zijn social media? Veel gegevens kunnen ook door anderen bekeken worden. Bewust en verantwoord omgaan met social media is daarom van groot belang.

Social media kunnen ook heel goed worden ingezet voor zakelijk gebruik. Deze cursus biedt daarvoor leuke en nuttige handreikingen. Bijvoorbeeld: maak een cv of solliciteer via social media. Of gebruik social media om jezelf te presenteren en zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.

Cursus Digiveiligheid

Het gebruik van ICT in ons dagelijks leven is vanzelfsprekend geworden. Maar zijn we ons voldoende bewust van de mogelijke gevaren? Cybercriminaliteit is een sterk groeiend fenomeen en komt in vele vormen voor. Hackers, phishing, skimming, etc. Het is dagelijks in het nieuws. 

In de cursus Digiveiligheid maakt u kennis met de meest voorkomende gevaren en leert u hiermee omgaan. Onderwerpen als veilig surfen en communiceren, zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens en gebruik van een beveiligd netwerk komen hierin aan de orde.

Heeft u interesse in een van deze cursussen neem dan telefonisch contact op of via het contactformulier