>>Computercursus Volwassenen

Computercursussen Volwassenen

Digit is dé online omgeving voor het aanleren van computervaardigheden zoals Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, Windows en het omgaan met internet en nieuwe media Social Media & Digiveiligheid.

Met Digit is het ook mogelijk om een cursus thuis te volgen met behulp van begeleiding via internet. U kunt de kosten voor een cursus daardoor sterk verminderen. U koopt als het ware een abonnement op een cursus die u wilt volgen en hoeft daardoor de deur niet uit. U kunt altijd een afspraak maken om toch een keer op les te komen indien u veel vragen heeft waar u niet direct uitkomt etc.

Hoe werkt Digit?

Digit bevat theorie in instructiefilms en tekst, online opdrachten en digitale toetsen. De cursist werkt zelfstandig en in eigen tempo. Uit ervaring blijkt dat je computervaardigheden het snelst leert als ze worden gedemonstreerd en daarna geoefend. Er zijn modules op praktijk, basis- en gevorderdenniveau. 

U kunt elke cursus afsluiten met een certificaat. Het is ook mogelijk om de cursus af te sluiten met een officieel Examen op ECDL (European Computer Driving Licence) niveau.