>Computercursussen

Computercursussen

Er zijn diverse mogelijkheden bij Opleidingsinstituut Joke van Loon om een computercursus met een goed resultaat te volgen.

Voor Kinderen is de methode AaBeeCee voor het aanleren van computervaardigheden. De methode bestaat uit verschillende modules waarmee de leerling leert omgaan met bijvoorbeeld Windows, Internet en diverse Office toepassingen.

Voor Jongeren is de methode Toets-ICT dé online omgeving voor het aanleren van computervaardigheden en het omgaan met internet en nieuwe media zoals Social Media & Digiveiligheid.

Voor Volwassenen is de methode Toets-ICT dé online omgeving voor het aanleren van computervaardigheden en het omgaan met nieuwe media. In de modules voor computervaardigheid leert de leerling efficiënt omgaan met Windows, Office toepassingen Word, Excel, Powerpoint, Access, Internet en E-mail Outlook.

Voor bedrijven is de methode Toets-ICT dé oplossing voor het up-to-date houden van de computervaardigheden van mederwerkers. Na een 0 meting kunnen Bedrijfstrainingen op maat gegeven worden.

Als u om wat voor reden dan ook geen gelegenheid heeft om in groepsverband computerlessen te volgen, dan kunt u een cursus ook thuis volgen. U krijgt persoonlijk begeleiding via internet met behulp van de unieke begeleidersmodule.