>>Cursussen starten weer!

Cursussen starten weer!

06-09-2017

Cursussen starten weer!

CURSUSSEN STARTEN WEER!

De zomer is bijna voorbij en uitgerust storten we ons weer op ons werk of gaan naar school. Nu is tevens de tijd aangebroken voor het maken van plannen voor de toekomst. De computer is niet meer weg te denken uit ons leven zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen.

TYPECURSUS KINDEREN/JONGEREN

Al op de basisschool, maar zeker ook gedurende je tijd op het middelbaar onderwijs maak je werkstukken. Om dat goed te kunnen moet je niet alleen de weg weten op een computer, maar ook op het toetsenbord.

Als je goed hebt leren Typen, hoef je niet meer na te denken waar de letters zitten: het gaat vanzelf. Wat is het toch heerlijk als je dan snel en goed kan typen. Je hebt meer tijd over voor andere, ook belangrijke zaken.

TYPECURSUS VOLWASSENEN

Brieven opstellen, verslagen typen, activiteiten bijhouden; voor beroepen waarbij het werk grotendeels achter de computer plaatsvindt is goed kunnen Typen van essentieel belang. Een goede typevaardigheid heeft positieve effecten op de arbeidsproductiviteit.

COMPUTERCURSUSSEN

Met Toets ICT is het mogelijk om een cursus thuis te volgen met behulp van begeleiding via internet. U kunt de kosten voor een cursus daardoor sterk verminderen. U koopt als het ware een abonnement op een cursus die u wilt volgen en hoeft daardoor de deur niet uit. U kunt altijd een afspraak maken om toch een keer op les te komen indien u veel vragen heeft waar u niet direct uitkomt etc.

Bij bet Opleidingsinstituut zijn nog diverse andere cursussen te volgen. Na het invullen van een Vaardigheid Inventarisatie Toets (VIT) kan bekeken worden wat u nog niet beheerst en alleen daarin volgt u dan de lessen.

Al met al is er keus genoeg. Kijk hiervoor op onze website en neem contact met ons op.